Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A chia magos quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk gluténmentes vegán kását. Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!
Gluténmentes quinoa pehely, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszreszelék, aztékzsályamag (Salvia hispanica, azaz chia mag) (7%), természetes aromák, bourbon vanília őrlemény.
Atlagos tápérték 100 g kása alapban:
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján. Joya kókuszitallal és 4 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszerrel (eritrit+stevia) készítve. Egy adag kása (175 g) szénhidrát-tartalmából 4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Hozzávalók (1 adaghoz):
A kását, a vízzel és az édesítővel keverjük ki, majd tegyük fel a tűzre és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Friss gyümölccsel vagy aszalványokkal, magokkal tálaljuk!
Felhívjuk a fogyasztók figyelmét arra, hogy a chia mag napi ajánlott fogyasztói mennyisége maximum 15 gramm! 1 adag kész kása 2 gramm chia magot tartalmaz!