Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A SAMAI Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, amelyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután átszállítják a feldolgozó üzembe, mely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak.
Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús jellegét.
Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. A chips nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Ezzel garantálva a teljesen természetes ízeket.
A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét.
A plantain (főzőbanán) a banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is fogyasztanak. Magas tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika, Afrika és Ázsia számos partvidéki területén.
Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst tartalmaz.
A palmolein koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás.
A palmoleint a következő kulcsfontosságú tényezők alapján választották ki a SAMAI termékek elkészítéséhez:
Főzőbanán (70%), nem hidrogénezett pálmaolaj, tengeri só (1%).