Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A Nyírfacukor panna hidegen készülő pudingja, mint például a vaníliás ízű változata, egy igazi alternatíva a hagyományos édességek között. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes választani a Nyírfacukrot!
A Nyírfacukor termékei 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek környezetbarát eljárás során. Sütés vagy főzés során épp úgy viselkedik, mint a hagyományos cukor, így nem kell a receptek mennyiségének átszámolásával bajlódni.
A Nyírfacukor felszívódása lassú és egyenletes, nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, ezért cukorbetegek is bátran használhatják.
A diétázók számára a Nyírfacukor segítségével könnyebben készíthetők alacsony kalóriatartalmú desszertek, hiszen 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor.
A Nyírfacukor kinézete és állaga hasonló a kristálycukoréhoz, így a hagyományos receptekben megadott mennyiségeket nem kell átszámolni. Tökéletesen alkalmazható lekvárok készítéséhez is.
A nyírfacukor segít megakadályozni a szájban lévő baktériumok savtermelését, ezzel csökkentve a fogszuvasodás kockázatát.
A Nyírfacukor BIO minősítéssel rendelkezik, csomagolása újrahasznosítható, és ISO 14001 minőségbiztosítással is bír a környezetvédelem érdekében.
A termékek 100%-ban GMO mentes alapanyagból készülnek, és Life Cycle Assessment (LCA) tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely a környezeti hatásokat figyelembe veszi.
Az új Panna krémpuding főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Csak keverjük el egy kis tejjel vagy bármely növényi itallal, és máris élvezhetjük a krémes finomságot!
xilit, módosított keményítő, sovány tejpor, aromák, színezék (karotinok).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
A termék gluténmentes, és hozzáadott cukrot nem tartalmaz, kizárólag Nyírfacukorral édesített!