Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A Nyírfacukor termékei 100%-ban természetes alapanyagból készülnek környezetbarát eljárás során. Sütés vagy főzés során épp úgy viselkedik, mint a hagyományos cukor, így nem kell a recept mennyiségének átszámolásával bajlódni, mint más mesterséges cukorpótlók esetében.
A Nyírfacukor felszívódása lassú és egyenletes, nem emeli meg hirtelen a vércukorszintünket, valamint mérsékeltebb inzulinválaszt ad. E tulajdonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is alátámasztják.
Nyírfacukorral a diétázók is bátrabban édesíthetik ételeiket, könnyebben készíthetnek a fogyókúrába illeszthető édességeket. A nyírfacukor 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz a hagyományos cukorhoz képest.
Kinézetre és állagra csaknem teljesen egyezik a kristálycukorral, azonos mértékben édesít, így nem szükséges átszámolni a receptek mennyiségeit. Használható lekvárok készítéséhez is, hiszen jobban megőrzi a gyümölcs természetes ízét.
A nyírfacukor segíti megakadályozni a szájban lévő baktériumok savtermelését, és helyrehozhatja a már károsodott fogzománcot. Az EFSA vizsgálatai is alátámasztják e tulajdonságát.
A Nyírfacukor BIO minősítésű üzemben készül, újrahasznosítható csomagolásban kapható, és ISO 14001 minőségbiztosítással rendelkezik.
A Nyírfacukor GMO mentes alapanyagokból készül, újrahasznosítható csomagolással rendelkezik, és a Life Cycle Assessment (LCA) tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, amely a termékek környezeti hatásait vizsgálja.
A népszerű Nyírfacukor puding után érkezett a Panna krémpuding, ami főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kizárólag Nyírfacukorral édesített, így alacsonyabb kalóriatartalmú desszert.
xilit, módosított keményítő, zsírszegény kakaópor (13%), sovány tejpor, aroma.
Energia: 309 kcal / 1303 KJ
Fehérje: 6,8 g
Zsír: 1,6 g (amelyből telített zsírsavak: 1 g)
Só: 0,28 g
Rost: 3,5 g
Szénhidrát: 82 g (amelyből xilit: 42 g, cukrok: 5,3 g)