Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A Natur Tanya Vegán Gyomorbarát Rost teljesen természetes élelmi rost, amely indiai guarbabból készült. Szabadalommal védett enzimek segítségével hidrolizált, és fermentálással állítják elő. A galaktomannán típusú rost Low-FODMAP certifikált, ami azt jelenti, hogy fogyasztása nem okoz gázképződést, bélfeszülést, székrekedést vagy hasmenést, ezek problémákat okozhatnak funkcionális emésztőrendszeri rendellenességekben, mint például irritábilis bél szindróma (IBS) és SIBO-ban szenvedőknek.
A gyomorbarát rost íztelen és szagtalan, könnyen oldódik különféle folyadékokban és élelmiszerekben anélkül, hogy megváltoztatná azok ízét vagy textúráját. Ajánlott hőstabilitása miatt forró italokban, mint például kávéban vagy teában való felhasználásra is. Az íz stabilitása miatt gyümölcslevekhez is hozzáadható, de szénsavas italokban nem javasolt.
A termék gluténmentessége a határértékek alatt van, kevesebb mint 5 mg/kg. A laborvizsgálatok során a beltartalmi jellemzők, mikrobiológiai tesztek és nehézfém szennyezők szintje is ellenőrzésre kerül.
A javasolt napi adag 5 g (kb. 1 teáskanál), ami körülbelül 4,4 g rostot jelent. A termék hosszú távon is biztonságosan fogyasztható. Várandósok és szoptató anyukák is használhatják. Az adagolási időtartam minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Enzimatikusan fermentált guarbab [Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub] kivonat 4:1. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A Naturtanya Vegán Gyomorbarát Rost ideális választás mindazok számára, akik hatékony és emésztésbarát rostforrást keresnek, anélkül, hogy kellemetlen mellékhatásokat tapasztalnának.