Elfogyott
A hajdina kiváló ásványi anyagokkal és vitaminokkal tölti fel a szervezetet, továbbá magas rosttartalma segíti az egészséges emésztést. A hajdina azoknak is ideális, akik gluténérzékenységgel küzdenek, mivel gluténmentes alternatívát kínál a hagyományos gabonák helyett.
A hajdinában található flavonoidok ismert egészségügyi előnyei közé tartozik az immunrendszer erősítése és az erek falának védelme, ami hozzájárul a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez.
Az önmagában, tejjel vagy joghurttal történő fogyasztása mellett, a puffasztott hajdina kiváló választás panírozáshoz. A hajdina egyik előnye, hogy a sütés során nem ég meg, így ideális a húsételek ropogós textúrájára.
A termék minőségének megőrzése érdekében javasolt napfénytől védett, száraz és hűvös helyen tárolni.
Energia tartalom: 1594 kJ / 376 kcal
Zsír: 1,3 g, ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 84 g, ebből cukrok: <0,3 g
Élelmi rost: 2,8 g
Fehérje: 5,6 g
Só: <0,01 g