Elfogyott
A Nature Cookta Kakaóvaj nem csak édes ételekhez használható, hanem sós finomságokhoz is. Elsőre furcsának tűnik használata sós ételeknél, de finom lágyságot kölcsönöz, így feledhetetlen ízélményben részesíti a kóstolóját.
Egyedi ízét tekintve a kakaóvaj a csokoládé alapízét is meghatározza. Kakaó hozzáadása nélkül kiválóan alkalmas fehér csokoládé készítésére. Néhány bonbon és csokoládés sütemény esetében fontos, hogy a csokoládéréteg vékonyan kerüljön a desszertre, amelyhez a legjobb, ha jó minőségű csokoládét kakaóvajjal vegyítünk.
A kakaóvaj zselatin alternatívájaként is felhasználható, így az elkészített desszertek lágyak és ízletesek lesznek. Ezen kívül alkalmazható csokoládé pasztákhoz, szirupokhoz, masszákhoz és courverture készítéséhez is. A couverture kifejezés az olyan magas minőségű csokoládéra utal, amely tükörfényes és krémesen lágy, rendkívül könnyen elolvad a szájban.
A kakaóvaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. A terméket száraz helyen tárolja, távol olyan anyagoktól, amelyek idegen szagokat bocsátanak ki, mert ezek károsan befolyásolhatják a minőségét.
Tartalmaz: 100% tisztaságú PPP (Pure Prime Pressed=finomítatlan) kakaóvaj
Átlagos tápérték 100 g-ban: