Hamarosan
A fekete kardamom hüvelyét és a bennük lévő magokat hasznosítjuk. A kardamom nemcsak jellegzetes ízével és aromájával tűnik ki, hanem számos jótékony hatása miatt is népszerű fűszer. Használata különösen elterjedt a gasztronómiában, ahol fűszerként, illetve a különböző ételek és italok ízesítésére alkalmazzák.
A Lakhsmy kardamom magok tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segítenek a szervezet védekezőképességének javításában. Emellett erős gyulladáscsökkentő hatással bírnak, támogatva ezzel a testi közérzetet. Az ételekhez adagolt kardamom segíthet a emésztési problémák enyhítésében is, így kellemesebbé téve a különféle fogásokat.
A Lakhsmy kardamom magokat különféle ételek és italok készítése során alkalmazhatjuk. Kiválóan illik savanyú ételekhez, húsételekhez, de a desszertek és a forró italok ízesítéséhez is tökéletes választás. Próbálja ki például kávéjába vagy teájába keverve, így egy új, izgalmas ízélménnyel gazdagíthatja a mindennapjait.
A Lakhsmy kardamom mag tisztított 20 g-os kiszerelésben tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék fokozni ételeik ízét és kihasználni a fűszerek jótékony hatásait. Ne habozzon, tapasztalja meg a természet adta kiváló ízeket és jótékony hatásokat!