Elfogyott
Bavicchi Bio Chia mag (azték zsálya) csíráztatáshoz - gazdag Omega-3 zsírsavakban, antioxidánsokban.
A mexikói eredetű Chia az aztékok étrendjének egyik alapvető összetevője. Nagyon gazdag Omega-3 zsírsavakban, antioxidánsokban, ásványokban és vitaminokban. Tartalmazza szinte az összes esszenciális aminosavat, kitűnő fehérjeforrás. A hajtásoknak kitűnő, friss és éppen csak egy kicsit pikáns íze van.
Csíráztass!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!
Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 5- 15 perc
Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal
Csíráztatási idő: 6-8 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1hétig.