Elérhetõ
Termék tartalma: 215 g
Az Éléskamra lisztkeverék sokmagvas bagett szendvics alapnak, csomagolható pékárunak ideális választás folyton úton lévők számára, valamint azoknak, akik kedvelik a teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát. Ez a kenyérpótló egy hagyományos ízélményt nyújt, amely még a diétázók körében is népszerű.
A lisztkeverék segítségével hidegszendvicsek, "panini" melegszendvicsek, készételek, és saláták mellé készíthető. A nyers tészta sűrű és formázható, így könnyen használható bagett sütőformában is. Az elkészítés során csak nedves hozzávalók szükségesek, minden más alapanyagot tartalmaz a tasak. Az adag 4 db kb. 14 cm-es bagett készítésére elegendő.
Összetevők: Tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmag liszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalaya só, bambuszrostliszt.
Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben:
Ajánljuk mindazoknak, akik a teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát keresik, és szeretnék elkerülni a szénhidrátban gazdag ételeket. Tökéletes választás diétázók, cukorbetegek, inzulin rezisztensek és gluténérzékenyek számára is. Az ízekre és állagokra finnyásak is bátran fogyaszthatják, hiszen a termék íze megegyezik a hagyományos magvas bagettekével.
A lisztkeverék tárolása száraz, hűvös helyen ajánlott. Fagyasztóban hosszú ideig eltartható, szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani. Hűtőben 4-5 napig eltartható.