Elérhetõ
Amennyiben szerda 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás október 17, péntek.
A csicseriborsóliszt, a csicseriborsó őrleménye, melyet krémlevesekhez, pástétomokhoz, de humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni.
Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, bormikafű, szójaszósz ajánlott.
A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. Rostos ételek fogyasztása amellett segítheti a megfelelő anyagcserét, fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában.
A csicseriborsó bőségesen tartalmazhat karotint, B1, B6 és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot és cinket.
Magas folsavtartalma miatt fogyasztása ajánlott kismamáknak.
100% csicseriborsó.
Magyarország.
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Energia: 1721 kJ/411 kcal
Zsír: 6 g
Szénhidrát: 60 g - cukor: 11 g
Fehérje: 19 g
Rost: 17 g