Elérhetõ
   Amennyiben csütörtök 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás november 04, kedd.    
Csökkentett szénhidráttartalmú lángos készítéséhez használható. Egyszerű recept, csökkentett szénhidráttartalommal, élelmi rostban gazdag. Kívül ropogós, belül puha, laza tésztaállag.
500 g
búzaliszt, csökkentett szénhidráttartalmú liszt (búza-fehérje, élelmi rost, kölesliszt, növényi zsír (pálma), burgonya-fehérje, resistens keményítő, búzakorpa, ördögnyelv kivonat, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek), burgonyapehely (6,5%), zsíros tejpor, só, emulgeálószer: E481.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
500 g Dia-Wellness burgonyás lángos por, 4 dl tej, 2 dkg élesztő. Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk. Az összetevőket tésztává dagasztjuk, majd kb. 30-35 °C-on 30 percig kelesztjük. Ezt követően a tésztából nagyjából 15 dkg-os darabokat szaggatunk ki (tetejüket megkenhetjük kevés olajjal), letakarjuk konyharuhával, majd további 30 percig kelesztjük még. A megkelt tésztadarabokat bő, forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalán. Ebből a mennyiségből kb. 8 db lángos készíthető. Sütés után a lángosokat sóval, tejföllel, fokhagymával ízesíthetjük.
Glutén








