Elérhetõ
A Hideg Nyalat Piemont 60 Mogyorókrém egyedi ízvilággal örvendezteti meg a fogyasztókat, hiszen piemonti törökmogyoróból és ízletes perui bio nyers kakaóból készül. A mindenmentes mogyorókrém elkötelezett a természetes összetevők mellett, így bármilyen étrendbe könnyen beilleszthető: répacukor-, glutén-, tej- és tejfehérje-, valamint szójamentes, teljesen tartósítószer nélkül.
Összetevők: Piemonti mogyoró 60%, nem hidrogénezett kókuszolaj, gyümölcskivonat, nyers bio kakaó.
Energia 100g termékben: 2495KJ/623kcal
Fehérje: 9g
Szénhidrát: 21g - ebből cukor: 17g
Zsír: 53g - ebből telített: 14g
Rost: 6g
Kálcium: 87mg
Piemonti törökmogyoró Különlegessége Olaszországból, kifejezetten Piemont régióból származik, ahol a kedvező éghajlat és talajviszonyok ideálisak a minőségi mogyoró termesztéséhez. Ez a mag nem csak ízletes, de értékes tápanyagok forrása is, hiszen gazdag fehérjében, vasban, foszforban és káliumban. Kiemelkedő E- és B-vitamin tartalma mellett az élelmi rostok segítik az emésztési folyamatokat, támogatják az ideális testsúly megtartását és hozzájárulnak a vastagbél egészségéhez.
A nyers perui kakaópor, amely Criollo fajtájú, a kakaók csúcsminőségét képviseli a piacon. Kiemelkedően magas antioxidáns tartalma révén természetes módon védi a sejteket és lassítja az idő előtti öregedés jeleit. Magnéziumban gazdag, létfontosságú az idegek, valamint a test vitalitása szempontjából. A flavonoidokban és ásványi anyagokban, mint például magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium és mangán gazdag bió kakaó hozzájárul a szív- és érrendszer optimális működéséhez, serkenti a keringést és jelentősen emeli a kedélyállapotot.