Absorice Absobar Zero Vegan Protein Szelet - Vaníliás Keksz Íz
Termékleírás
Az Absobar Zero protein szelet prémium minőségű, teljesértékű rizs- és borsófehérjéből készült. 40g-os kiszerelésben kapható, alacsony cukortartalommal és több ízben elérhető.
Miért egészséges az AbsoBAR?
Az AbsoBAR azért egészséges, mert:
- Vegán, glutén- és laktózmentes: Mindenki számára, aki speciális étrendet követ.
- Jó minőségű alapanyagok: A megfelelő alapanyaggyártó választása biztosítja a kiváló minőséget.
- Teljes értékű fehérjeforrás: Támogatja az izomnövekedést és a zsírégetést.
- Tartósítószer mentes: A tudatos vásárlók előnyben részesítik a tartósítószer-mentes ételeket.
- Alacsony a cukortartalma: Kevesebb, mint 5g/100g, tehát egy szelet kevesebb, mint 2g cukrot tartalmaz.
- Rostban gazdag: Kiváló rostforrás, amely segít a napi gyümölcs- és zöldségfogyasztásban.
Mik a termék előnyei?
Az AbsoBAR biztosítja a jó minőségű fehérjét hordozható formában, támogatva ezzel a sportos fizikum kialakítását. Könnyen szállítható, így bárhol és bármikor beviheted a szükséges fehérjét.
Glutén- vagy laktózérzékenység esetén
Az AbsoBAR praktikus megoldást nyújt, ha nem jutsz hozzá megfelelő étkezéshez. Ideális alternatíva lehet a gluténmentes, laktózmentes ételek helyett, hiszen biztosítja a megfelelő fehérje bevitelt.
Vegán életmód:
A vegánok számára is fontos, hogy mindig legyen a közelben egy egészséges snack. Az AbsoBAR tökéletes megoldást nyújt, amikor úton vagy, vagy csak egy kis nassolásra vágysz.
Összetevők
Az AbsoBAR fő összetevői:
- AbsoRice fehérjekeverék (borsófehérje-izolátum, rizsfehérje-koncentrátum)
- Frukto-oligoszacharid
- Izomalto-oligoszacharid*
- Kakaós bevonómassza édesítőszerrel
- Repceolaj
- Gluténmentes kekszdarabok
- Glicerin
- Karboximetil-cellulóz
- Antioxidáns (rozmaring kivonat)
Átlagos tápérték
100 g termékben:
- Energia: 1669 kJ / 401 kcal
- Zsír: 19,2 g
- Amelyből telített zsírsavak: 7,2 g
- Szénhidrát: 17,7 g
- Amelyből cukrok: 4,9 g
- Rost: 24,1 g
- Fehérje: 27,4 g
- Só: 0,56 g
*Az izomalto-oligoszacharid glükózforrás.